18-årig mand fra Taiwan død efter 40 timers Diablo III

| 19. juli 2012

Diablo III

Spillede Diablo III 2 dage i streg, uden mad eller søvn

Den unge mand bookede sig ind på en internetcafé fredag, hvor han derefter spillede Diablo III nonstop i to dage, uden mad eller søvn. Søndag morgen blev han fundet liggende over et bord på værelset. Han rejste sig, tog et par skridt og faldt derefter om. Han blev erklæret død kort efter ankomsten på hospitalet.

Mandens dødsårsag synes at skyldes hjerte-kar-problemer på grund af at have siddet så lang tid ned.

Udvikleren af Diablo III er kede af det

Diablo III udvikleren, Blizzard, har udtalt følgende:

Vi er kede af at høre nyheden og vores tanker går til hans familie og venner i denne svære tid. Vi føler ikke, at det ville være passende for os at kommentere yderligere, uden at kende alle de involverede omstændigheder. Vi erkender at det i sidste ende er op til den enkelte, deres forældre eller værge at bestemme spillevaner, føler vi at mådehold naturligvis er vigtigt, og at en persons daglige liv må komme før enhver form for underholdning.

Kommentarer

Tags: , , ,

Category: Gaming

Comments are closed.